БИВШАТА МИ РАБОТА (в няколко реда)!

Дори аз, която работя за Топ Мениджмънт Адвайзорс от 1994 г. (да, оттогава!), имам бивши „работи“. Беше преход, беше криза, бяха изгреви и залези на фирми…

За повечето хора, ако „бившата работа“ е била хубава, е нямало да стане бивша! Нооооо, има и друга истина. Хората сме различни, имаме различни потребности, вървим по различни пътища и затова една (дори и хубава работа) може да стане бивша. Това обаче не важи за отношенията с колегите, спомените, които пазим, а защо не и бъдещето, което ни очаква?

Вървейки към една от поредните ни срещи с бивши колеги от Топ Мениджмънт Адвайзорс съвсем спонтанно ми хрумна да помоля колегите да напишат по нещо за фирмата в една тетрадка. Признавам, че не я отворих цели 3 дни след срещата – наслаждавайки се на спомена от нея. А на срещата, както обикновено, се смяхме от сърце, обменихме информация кой и какво е постигнал, какви са следващите ни цели и дружно установихме, че веднъж годишно е много рядко, за да си припомняме всичко, през което сме минали… заедно!

Ако не бях част от времето, за което тези хора написаха тези думи, щях да си помисля, че заедно са посещавали някой от онези курсове за творческо писане и много са надобрели!

Стига предисловия! Представям ви някои от думите, написани за Топ Мениджмънт Адвайзорс в случайно избрана тетрадка, на която пише просто Flowers. Думи за „бившата работа“:

Нинка, която някои от нашите клиенти познават като Нина Трифонова, консултант по управленски системи

Нина:

ТМА винаги е било и ще бъде една голяма усмивка, настроение, професионализъм! Винаги може да разчиташ на съдействие, лично отношение, жест!!!

Боби:

ТМА, благодаря ви за времето, което прекарах с вас, около вас, във вашия дом, който беше и мой. И все още е така. Бъдете здрави, обичам ви.

Камелия:

ТМА, това не е просто консултантска фирма, не е просто работодател, а вдъхновяваща организация, която събира най-позитивните хора, създава вечни приятелства и в същото време предоставя услуги и бизнес консултации наистина на най-високо ниво. Благодарим за научените уроци, уникални моменти заедно и всеки преживян момент. Пожелавам си да продължаваме и занапред все така заедно, а на вас желая да не стихват успехите ви!

… (някой, който е решил да остане анонимен):

ТМА е не просто „фирма“, а училище за всеки, който припознае уникалността на това творческо място, което твори не само професионалисти и висококачествено свършена работа, а хора и спомени, които остават 😉

От все сърце се радвам, че съм част от тази магия и благодаря на всички ви за топлите думи. До следващата ни среща!