Подбор
на персонал
Top Management Advisors (ТМА) e първата българска компания, която предлага професионален подбор на кадри още от 1990 година.

ТМА е и лицензирана агенция съгласно действащата Наредба за условията и реда за извършване на посредническа дейност по наемане на работа – Удостоверение № 1556/2013 г.
Нашата методология използва утвърдени от световната практика модели, които разчитат както на лични интервюта от опитни професионалисти, така и на личностова диагностика и тестове за умения.

01.
Очакванията на клиента

Ние не сме трудова борса, която обещава работа на кандидатите, а консултантска компания, която се стреми да удовлетвори изискванията и на най-претенциозните клиенти чрез внимателен подбор и представяне на лични профили само на тези кандидати, които отговарят в най-голяма степен на очакванията на клиента.

02.
“Идеалният кандидат”

Същевременно, не обещаваме чудеса – често “идеалният кандидат” не съществува , но се стараем да открием най-подходящите според изискванията и условията, които клиентът предлага.

03.
Познаване на пазара на труда

Най-силната ни страна е доброто познаване на пазара на труда и желанието да осигурим максимално съдействие както на работодателите, така и на кандидатите за работа да намерят пресечните точки на своите интереси.

Професионално съдействие

  • Стремим се да бъдем максимално коректни и стриктно съблюдаваме деловата етика, която изисква да бъдем лоялни партньори на заинтересованите страни.
  • Нашите клиенти са реномирани български и международни компании, които обикновено търсят персонал с висока квалификация по основната специалност, добро владеене на чужди езици и готовност за всеотдайна работа. От своя страна, почти винаги те предлагат условия на работа, които са значително по-добри от средните за страната.
  • Винаги сме готови да обсъдим с потенциални работодатели какво можем да им предложим, а на служителите, които търсят по-добра реализация на своите способности и умения, Top Management Advisors предлага професионално съдействие.

Ръководител направление: Юлиан Узунов